Galyatetőt

Fedezd fel a Téli Mátra XL Teljesítménytúrát!

Kedves Vendégeink!

Minden évben, január utolsó szombatján (2024. január 27.) egy különleges kihívás és élmény várja a természet szerelmeseit a Mátra-hegységben. A Téli Mátra XL Teljesítménytúrát a Hanák Kolos Turistaegyesület szervezi immár 1994 óta. Ez a túra egy igazi télies kihívás, amely a Központi-Mátrában vezet keresztül, 95%-ban erdei utakon. Az útvonal változékony terepviszonyokkal és meredek szintemelkedésekkel rendelkezik, így valóban próbára teszi a túrázókat.

A túra útvonala a Mátra hegygerincein halad, és tiszta időben lenyűgöző kilátásokat kínál. A gyöngyösi Mátra és a Felső-Mátra legszebb területein áthaladva igazi élményt nyújt azoknak, akik szeretik a kihívásokat és a gyönyörű tájakat.

A Téli Mátra XL Teljesítménytúrát a Hanák Kolos Turistaegyesület szervezi, és több támogató is segíti a megvalósítását, köztük a Cartographia Kft., Gyöngyös Város Önkormányzata, Mátrafüred Részönkormányzata, a Gyöngyös-Mátra Turisztikai Közhasznú Egyesület, az Egererdő Zrt. Mátrafüredi Erdészete és Mátraszentimre Önkormányzata és iskolája.

Ha a Téli Mátra XL Teljesítménytúra iránt érdeklődsz, ne habozz csatlakozni hozzánk! Ez az esemény valódi kihívást és felejthetetlen élményeket kínál mindazoknak, akik a természetet és a túrázást szeretik.

Mi, a Boróka vendégház Mátrakeresztesen, örömmel várjuk az esemény résztvevőit, hogy a túra után nyugodt és kényelmes környezetben pihenhessenek, és élvezhessék a Mátra-hegység csodáit.

Ne hagyd ki ezt az izgalmas kihívást! Részletes információkat a Téli Mátra XL Teljesítménytúráról itt találsz: Téli Mátra XL Teljesítménytúra részletek

Várunk titeket szeretettel a Boróka vendégházban, hogy a Mátra varázslatos világával ismerkedhessetek meg!

Megosztás: